Naši hráči vyhráli přátelské utkání v Hradci Králové 10:8

V sobotu 24.11.2018 jsme sehráli přátelské utkání v Dříteči na tvrdém povrchu proti TENIS-CENTRUM DTJ Hradec Králové. Oba kluby nominovali 4 dívky a 4 chlapce a hrálo se dvoukolovým systémem 8 dvouher v 1.kole a 8 dvouher ve 2.kole.  Na závěr byly naplánovány čtyřhry. Aby se hráči na kurtech rychle střídali, tak bylo dohodnuto hrát krátké sety do 4 gamů.

I když výsledek nebyl v tomto utkání tím nejdůležitějším a soupeř neměl na soupisce své nejlepší hráče, tak se našim tenistům podařilo zvítězit 10:8. Po dvouhrách byl stav 8:8, když dva body pro náš tým získali Milan Fleško, Leoš Kastner a Nikol Sychrovská. Po jedné výhře pak přidaly Káťa a Eliška Bílková.

Poté se hrály 2 čtyřhry chlapců, čtyřhry dívek byly zrušeny z důvodu časové tísně. Obě čtyřhry jsme vyhráli, nejprve zvítězili Adam Juliš s Milanem Fleškem a poté až v rozhodujícím super tie-breaku i Leoš Kastner s Tomášem Grofem.

Všem našim hráčům a hráčkám, tedy Milanu Fleškovi, Adamu Julišovi, Leoši Kastnerovi, Tomáši Grofovi, Nikol Sychrovské, Tereze Bohaté, Kátě Bílkové a Elišce Bílkové tak jako kapitánovi Jirkovi Bílkovi ml. děkujeme za vzornou reprezentaci oddílu.

Kompletní výsledky na courthive.com/live/CTS

Fotogalerie