TC Chrudim se připojuje k Universal Tennis – přidejte se k našemu klubovému profilu!

Vážení členové klubu, rekreační a závodní hráči, vážení rodiče hráčů,

s velkou radostí oznamujeme, že TC Chrudim je nyní klubem registrovaným na celosvětové platformě Universal Tennis!

Náš klub uzavřel dne 10. března 2022 licenční smlouvu o partnerství s Universal Tennis LLC se sídlem v Kalifornii, USA.
Tato společnost nabízí komplexní tenisový ekosystém služeb pro hráče, kluby, akademie, pořadatele turnajů, střední a vysoké školy, národní federace a je činná i v dalších oblastech jako např. pořadatelství profesionálního tenisového okruhu UTR Pro Tennis Tour.

Co to pro vás znamená?
Akce v našem klubu se nyní mohou započítávat do Vašeho tenisového ratingu (UTR Rating) a vy můžete sledovat svůj vlastní dynamický UTR Rating a objektivně měřit svůj tenisový pokrok.
To platí nejen pro závodní hráče, ale i pro všechny rekreační hráče všech věkových kategorií, kteří hrají nebo chtějí hrát tenisová utkání jak ve dvouhře tak i čtyřhře a měřit svoji tenisovou výkonnost s ostatními.
K tomu potřebujete jen Universal Tennis účet a vytvoření profilu. Není třeba žádná ČTS registrace.

Možná jste již slyšeli o Universal Tennis Rating (UTR), což je aktuálně nejpřesnější globální tenisový rating, který po celém světě používají miliony hráčů, aby poznali svou aktuální úroveň tenisových dovedností a mohli si najít lepší zápasy a více hráčů. Každý tenista bez ohledu na věk, pohlaví a zeměpisnou polohu má UTR Rating na stejné 16bodové stupnici. Jedná se o objektivní hodnocení založené na výsledcích:

  • síle (UTR Ratingu) soupeře
  • vyhraných utkání, případně vyhraných gamů
  • posledních 30 utkání během 12 měsíců zvlášť pro dvouhru a čtyřhru
  • začátečník má nejnižší UTR Rating 1, nejlepší hráč na světě má maximální UTR Rating = 16.5

Jako klub Universal Tennis budeme zavádět nové formáty a akce, takže budete mít více příležitostí k lepším zápasům s hráči na vaší úrovni.
Všechny klubové turnaje, soustředění i ostatní akce organizované klubem na našich dvorcích se budou započítávat do UTR Rating.
Dále se mohou započítávat i neorganizované vzájemné zápasy mezi členy klubu i jinými hráči pokud mají Universal Tennis účet a vzájemně si odsouhlasí výsledek.

Poté, co se připojíte k našemu klubu na UTR, podívejte se na hodnocení ostatních členů a hledejte nadcházející události, abyste si vyzkoušeli hru podle své úrovně. Uvidíme se na kurtu!

Potřebujete pomoci?

Jak si vytvořit Universal Tennis účet a hráčský profil?

Jak získat výsledky utkání započítané do UTR ratingu?

Hráči a hráčky klubu s UTR profilem

Universal Tennis – další zdroje informací