Turnaj kategorie baby v Chrudimi

V sobotu 3.července 2021 se na našich dvorcích konal turnaj ČTS ve věkové kategorii baby do 9 let. Startovali na něm 4 naši babytenisté.

Celkem se turnaje zúčastnilo 20 dívek a chlapců. Byli rozděleni do čtyř skupin po pěti. Z našich tenistů se přeboru zúčastnili Robin Číla, Michal Bílek, Šimon Ondráček a Sára Urbánková. Třem z nich se podařilo ze skupiny postoupit do čtvrfinále turnaje.

Robin Číla skončil na 2.místě ve skupině A. Ve čtvrtfinále prohrál s vítězem skupiny D Vilémem Ročkem (I.ČLTK Praha) 3-6.

Šimon Ondráček vyhrál suverénně skupinu B. Ve čtvrtfinále narazil na 2.hráče skupiny C , pozdějšího vítěze celého turnaje Jana Bartůšku (Wilson tenis centrum Dobřejovice) a prohrál 1-6.

Sára Urbánková hrála ve skupině A a skončila na 5.místě. Pro Sáru to byl vůbec první oficiální turnajový start a především získání cenných zápasových zkušeností.

Michal Bílek vyhrál bez prohry skupinu A. Ve čtvrfinále zvítězil nad 2.hráčem ze skupiny D Danielem Pronco (TO TJ Tesla Pardubice) 6-3.
V semifinále prohrál Míša s Janem Bartůškou 2-6.

Ve finále zvítězil Jan Bartůška (Wilson tenis centrum Dobřejovice) nad Josefem Malinským (TK Hlinsko) 6-5.

Rozhodčím turnaje byl pan Marek Číla.

Gratulujeme Michalu Bílkovi k výbornému 3.místu na turnaji a Šimonovi Ondráčkovi s Robinem Čílou k postupu mezi posledních osm.

Kompletní výsledky: https://courthive.com/t/CZE916549

Zleva: Vilém Roček a Michal Bílek, poražení semifinalisté
Josef Malinský, poražený finalista
Vítěz turnaje Jan Bartůška
Zleva: vítěz Jan Bartůška a finalista Josef Malinský