Východočeský oblastní přebor v kategorii baby

V sobotu 12.června 2021 jsme pořádali na našich dvorcích Východočeský oblastní přebor ve věkové kategorii baby do 9 let.

Celkem se ho zůčastnilo 15 chlapců z Východočeské oblasti. Byli rozděleni do čtyř skupin. Z našich tenistů se přeboru zúčastnili 4 chlapci.

Robin Číla měl velmi těžkou skupinu C a po výhře nad Janem Tourkem (TK SB Světlá n.S.) 6-2 prohrál s pozdějšími finalisty přeboru Josefem Malinským (TK Hlinsko) 1-6 a Samuelem Kindlem (TK Pernštýn 1897 Pardubice) 0-6 což na postup do čtvrtfinále nestačilo.

Šimon Ondráček byl nalosován do skupiny B. Nejprve porazil Jana Rumla (TK SB Světlá n.S.) 6-3, pak Adama Isamene (TC Chrudim) 6-1 a nakonec Daniela Pronco (TO TJ Tesla Pardubice) 6-4. Tím si zajistil postup ze skupiny do čtvrtfinále z 1.místa.

Adam Isamene hrál taky ve skupině B. Pro něj to byla vůbec první tenisová akce a převážně sbírání zkušeností. Ve skupině prohrál s Danielem Pronco 0-6, se Šimonem Ondráčkem 0-6 a s Janem Rumlem rovněž 0-6.

Michal Bílek, náš nejmladší baby tenista hrál ve skupině A a postoupil do čtvrtfinále z 1.místa po výhrách nad Františkem Smejkalem (TK SB Světlá n.S.) 6-3, Danielem Pařízkem (TK Eden HK) 6-1 a Hynkem Hrmou (TK Dvůr Králové n.L.) 6-0.

Ve čtvrfinále prohrál Šimon Ondráček s Josefem Malinským (TK Hlinsko) 2-6.

Michal Bílek zvítězil ve čtvrtfinále nad Šimonem Červenákem (TO TJ Tesla Pardubice) 6-0.
V semifinále pak prohrál po těsném souboji s Josefem Malinským (TK Hlinko) 4-6.

Ve finále zvítězil a oblastním přeborníkem v babytenisu se stal Samuel Kindl (TK Pernštýn 1897 Pardubice) po výhře nad Josefem Malinským (TK Hlinsko) 6-1.

Rozhodčím turnaje byl pan Jiří Bílek ml.

Gratulujeme Michalu Bílkovi k výbornému 3.místu na oblastním přeboru, Šimonovi Ondráčkovi k postupu mezi posledních osm a i Robinu Čílovi s Adamem Isamene za reprezentaci chrudimského tenisu.

Fotogalerie: https://www.tcchrudim.cz/galerie/rok-2021/oblastni-prebor-baby-6-2021/

Kompletní výsledky: https://courthive.com/t/CZE916535

Zleva: Josef Malinský (2.místo), Samuel Kindl (1.místo) a Michal Bílek (3.místo)