Poslední kolo soutěží družstev 2020

Minulý víkend 27.-28.června se odehrálo poslední, 3.kolo zkrácené verze soutěží družstev. Kromě staršího žactva B, kteří hráli jen 2 utkání, hrálo 8 našich týmů.

Sobota 27.června

A-čko dospělých prohrálo i třetí utkání venku proti TK Pernštýn 1897 Pardubice 4:5. Hrálo se o 7.-8.místo v divizi, takže v utkání již o nic nešlo. Šanci zahrát si dostali z B-týmu Jan Pejcha a Nikol Sychrovská. Po dvouhrách byl stav 2:4 když bodovali Tomáš Strnad a Josef Kozel. Čtyhru žen prohrály až po třísetové bitvě 4:6 ve 3.setu Alžběta Nováková s Nikol Sychrovskou. Za rozhodnutého stavu skrečovali domácí obě čtyřhry mužů v náš prospěch.

Dospělí B hráli doma proti TO SK Žamberk o 3.-4.místo v Pardubickém krajském přeboru. Prohráli 4:5 a skončili na celkově 4.místě. Po dvouhrách byl stav 2:4 když body získali jen Jiří Mansfeld a Jakub Tichý. Ve čtyřhře zvítězili Jakub Tichý s Jiřím Urbánkem a Tomáš Macek s Danielem Říhou.

Dospělí C sehráli své druhé utkání doma proti Sokol Rosice nad Labem B. Po prohře 3:6 skončili v Pardubické krajské soutěži – 1.třídě B na celkově 6.místě. V utkání získali body jen děvčata Natálie Eisová a Kateřina Žďárská ve dvouhrách a spolu i ve čtyřhře.

Starší žactvo A prohrálo venku 3:6 v utkání o 7.-8.místo v nejvyšší oblastní soutěži na dvorcích LTC Pardubice. Ve dvouhrách vyhrál Milan Fleško a Leoš Kastner, ve čtyřhře Adam Juliš s Milanem Fleškem.

Naše baby družstvo hrálo venku proti TJ Slovan Moravská Třebová a v utkání o konečné 5.-.6.místo prohrálo 2:4. Body pro družstvo získali Mathias Filip ve dvouhře a Robin Číla s Karolínou Fleškovou ve čtyřhře.

Neděle 28.června

Dorost A hrál doma proti družstvu TK Ústí nad Orlicí a v utkání o 5.místo v Pardubickém krajském přeboru zvítězil 5:4. Ve dvouhrách vyhráli Petr Juliš, Natálie Eisová a Eliška Bílková. I ve čtyřhře vyhrála děvčata Natálie Eisová s Eliškou Bílkovou. Rozhodující pátý bod přidali ve čtyřhře Milan Fleško s Petrem Julišem.

Dorost B hrál ve venku proti TK Letohrad a po prohře 1:8 skončil na 4.místě v Pardubické krajské soutěži A. Jediný bod získal ve dvouhře David Polášek.

Mladší žactvo skončilo na 7.místě v Pardubickém krajském přeboru po domácí výhře nad TK Hlinsko 7:2. Ve dvouhrách vyhráli Tomáš Michek, Adam Bílek, Nikola Polívková, Lukáš Žďárský a Matouš Málek. Ve čtyřhře pak Tomáš Michek s Lukášem Žďárským a Adam Bílek s Matoušem Málkem.

Celková bilance

Ve 3.kole naše A-týmy (včetně baby) skončili s bilancí 2:3 zatímco B/C-týmy 0:3. Z celkových 8 utkání je bilance 2 výhry a 6 proher.

Další informace