Úspěch Elišky Bílkové a Lenky Zemánkové na turnaji mladšího žactva v Chrudimi

V sobotu a neděli 27.-28.července 2019 se konal v Chrudimi turnaj mladšího žactva třídy C. Zúčastnilo se ho celkem 20 chlapců a 14 děvčat.

Z našich se dařilo Elišce Bílkové, která postoupila až do finále dvouhry ale tam prohrála s 1.nasazenou hráčkou Nelou Míškovou (TJ Žďár nad Sázavou). Spolu s Bárou Šteflovou (HTK Třebíč) však Eliška vyhrála soutěž čtyřhry po finálové výhře nad dvojicí Tereza Lapčáková a Lucie Vorlová (obě Tenisový klub Eden).

Lenka Zemánková postoupila do semifinále dvouhry kde rovněž prohrála s pozdější vítězkou celého turnaje Nelou Míškovou.

V soutěži mladších žákyň dále startovali naše dívky Nikola Polívková, Julie Khomová a Gabriela Grofová. 

Dvouhru mladších žáků vyhrál Michalis Visvikis (TENIS-CENTRUM DTJ HK) který ve finále zvítězil nad Adamem Šmídou (Slavoj Žiželice). Soutěž čtyřhry vyhráli Adam Šmída a Pavel Suchánek (TK Havlíčkův Brod).

Z našich hráčů postoupil do čtvrtfinále dvouhry Tomáš Grof a do 2.kola dvouhry Lukáš Kučera. Oba prohráli s Pavlem Suchánkem. Na turnaji dále hráli Adam Bílek a Tomáš Michek.

Gratulujeme Elišce Bílkové a Lence Zemánkové k výborném výsledkům a všem našim hráčům děkujeme za účast na domácím turnaji. 

Kompletní výsledky: https://courthive.com/t/CZE716146?

Vlevo vítězka dvouhry Nela Míšková a poražená finalistka Eliška Bílková

Vlevo semifinalistka dvouhry Lenka Zemánková a trenér Jiří Bílek ml.

Vlevo poražené finalistky čtyřhry Tereza Lapčáková a Lucie Vorlová. Vpravo vítězky čtyřhry Eliška Bílková a Bára Šteflová