Nikol Sychrovská a Patrick Coyago v semifinále dvouhry

Ve dnech 20.-21.července 2019 startovala Nikol Sychrovská na turnaji dorostenek v Hlinsku a Patrick Coyago v sobotu 20.7. na domácím turnaji baby tenistů v Chrudimi.

Ve dvouhře dorostenek na turnaji pořádaném klubem TK Hlinsko postoupila Nikol Sychrovská do semifinále dvouhry po výhře nad Lanou Dragman ze Slovinska. V nedělním semifinále prohrála s Annou-Marií Prouzovou (TENIS-CENTRUM DTJ HK) se kterou hrála i čtyřhru. V semifinále spolu vyřadily slovinský pár Jelena Kovačevič a Lana Dragman. Ve finále čtyřhry pak prohrály s dvojicí Stela Ježková (TK Hlinsko) a Kateřina Blaščíková (LTC Pardubice).

V sobotu 20.7. se hrál v Chrudimi turnaj baby tenistů. Startovalo celkem 13 hráček a hráčů, z našich Patrick Coyago a Matouš Málek. Oba postoupili ze skupin do vyřazovacích bojů, Patrick z 1.místa a Matouš z 2.místa ve skupině. Ve čtvrtfinále narazili na sebe a vzájemné utkání vyhrál Patrick 4:0. V semifinále prohrál Patrick s pozdějším vítězem Matyášem Maršíkem (TK česká Třebová) 4:0 ale v boji o 3.místo porazil Domimika Pelze (TO TJ Svitavy) 4:0.

Kompletní výsledky baby turnaje v Chrudimi: https://courthive.com/t/CZE916630?

Semifinalistka dvouhry turnaje dorostenek v Hlinsku Nikol Sychrovská

Vlevo vítězky čtyřhry na turnaji dorostenek v Hlinsku Kateřina Blaščíková a Stela Ježková. Vpravo poražené finalistky Anna-Marie Prouzová a Nikol Sychrovská

Zleva: Dominik Pelz (4.místo), Marek Mikeš (2.místo), Matyáš Maršík (1.místo) a Patrick Coyago (3.místo)