Naše družstva po pěti kolech

Máme za sebou už pět kol soutěží družstev, před námi jsou poslední dvě kola během následujících dvou červnových víkendů.

Po odehrání pěti kol byla minulý týden v termínové listině soutěží družstev přestávka kvůli oblastním přeborům dospělých, staršího žactva a baby.

Dospělí A čeká boj o udržení ve Východočeské divizi. Vzhledem k vývoji utkání 2.ligy mohou sestupovat z Východočeské divize až čtyři družstva.
Se dvěma výhrami a třemi prohrami jsou dospělí A zatím na 6. místě, když stejný počet bodů mají další 3 družstva. Poslední utkání proti Jičínu a SK HITu Hradec Králové tak budou velmi důležitá.

Dospělí B hrají Královéhradecký krajský přebor a jsou s jednou výhrou a čtyřmi porážkami na předposledním 7. místě.
Zachránit se však stále mohou v posledím utkání proti Třebechovicím pod Orebem, ale bude záležet i na výsledcích utkání ostatních družstev.

Dospělí C mají v Pardubické krajské soutěži – 1.třídě B na svém kontě jen jednu výhru ze pěti utkání a v tabulce jsou zatím na posledním 8. místě. K záchraně musí porazit doma Chvaletice, ale potřebují i neúspěchy svých sousedů v tabulce.


Dorost A hraje v nejvyšším oblastním přeboru – Prezidentském poháru. Na úvod jim los přidělil ty nejtěžší soupeře, takže jsou zatím bez výhry na předposledním, 7. místě. K záchraně v soutěži by potřebovali zbývající dvě utkání v Žamberku a doma proti Trutnovu vyhrát s velmi vysokým rozdílem.

Dorost B už dohrál a skončil v nejnižší Pardubické krajské soutěži B na 4. místě v pětičlenné skupině.


Starší žactvo v Pardubickém krajském přeboru vyhrálo dvě utkání z pěti a je na 6. místě. K jistotě záchrany potřebuje vyhrát jedno utkání ze dvou zbývajících, aby skončilo nejhůře šesté.


Mladší žactvo A vyhrálo všech pět utkání v Pardubickém krajském přeboru a je jeho vítězem. Tím postupuje pro příští rok do nejvyšší Východočeské oblastní soutěže. To je výborný úspěch a motivace pro naše mladší žáky a žákyně do příští sezóny.

Mladší žactvo A – zleva: Müller, Žďárský, Košinová, Dostálová, Coyago a Málek


Mladší žactvo B skončilo první po třech výhrách ve své skupině v Pardubické soutěži 2.třídě B, kde hrají družstva ve formátu 2+2 (2 chlapci + 2 dívky) a postoupilo do 8členné nadstavbové části, která začne tuto neděli semifinálovým utkáním doma proti TK Ústí nad Orlicí.

Mladší žactvo B – zleva: Ondráček, Číla, Flešková a Velebová

Baby družstvo vyhrálo v Pardubickém přeboru dvě utkání z pěti a skončilo na 4. místě v 6členné skupině.

Baby družstvo 2022