Naše družstva po třech kolech

Máme za sebou tři kola soutěží družstev, které budou celkem trvat sedm víkendů až do konce června.

Po odehrání třech kol je v termínové listině soutěží družstev přestávka kvůli oblastním přeborům.

Dospělí A mají dobře rozehraný boj o udržení ve Východočeské divizi. Se dvěma výhrami a jednou prohrou jsou zatím na 4.místě. Cenné je zejména venkovní vítězství na LTC Pardubice C 5:4 ale i domácí výhra nad TO SK Žamberk A 6:3.

Pepa Kozel při utkíní na LTC Pardubice


Dospělí B hrají Královéhradecký krajský přebor a po třech hladkých prohrách jsou zatím poslední. K záchraně budou muset ze zbývajících utkání dvě, nejlépe tři utkání vyhrát. Šance stále je, ale v příštích utkáních bude třeba nastoupit v co možná nejsilnější sestavě.

Dospělí C mají v Pardubické krajské soutěži – 1.třídě B na svém kontě jednu výhru ze tří utkání a v tabulce jsou zatím na 6.místě.


Dorost A hraje v nejvyšším oblastním přeboru – Prezidentském poháru. Na úvod jim los přidělil ty nejtěžší soupeře, takže jsou bez výhry na předposledním, 7.místě. V dalších utkáních budou muset naši hráči ukázat více bojovnosti a vůle, aby zůstala šance na udržení této nejvyšší soutěže.

Dorost B hraje v nejnižší Pardubické krajské soutěži B. V pětičlenné skupině je po dvou utkáních a jedné výhře na 3.místě.


Starší žactvo v Pardubickém krajském přeboru vyhrálo jedno utkání ze tří a je na 7.místě.


Mladší žactvo A vyhrálo všechna svá 3 utkání v Pardubickém krajském přeboru a je zatím na 2.místě kvůli horšímu skóre za TK Letohrad.

Mladší žactvo A – zleva: Müller, Žďárský, Košinová, Dostálová, Coyago a Málek


Mladší žactvo B skončilo první po třech výhrách ve své skupině v Pardubické soutěži 2.třídě B, kde hrají družstva ve formátu 2+2 (2 chlapci + 2 dívky) a postoupilo do 8členné nadstavbové části, která začne 19.června.

Mladší žactvo B – zleva: Ondráček, Číla, Flešková a Velebová

Baby družstvo vyhrálo v Pardubickém přeboru jedno utkání ze tří a je zatím na 4. místě v 6členné skupině.

Baby družstvo 2022