Přípravná halová utkání mládeže

V sobotu 2. dubna 2022 se v naší hale hrála přípravná utkání mládeže k zakončení halové sezóny.

Akce se zúčastnilo 24 dětí od věkové kategorie baby až po starší žactvo a spousta rodičů. Nejmladšímu účastníkovi bylo teprve 6 let, nejstarší účastnici bylo 14 let. Pro nejmladší děti to byla první utkání před soutěžemi družstev, které začnou přesně za 4 týdny.

Děti byly rozděleny do 2 skupin a hrály proti sobě super tie-breaky do 10 bodů jak ve dvouhře tak i ve čtyřhře. Skupina Zajíčci porazila Beránky 11:9.

Děkujeme především panu Jiřími Bílkoví a Milanu Fleškovi za organizaci celé akce.

Dále děkujeme i rodičům dětí za hojnou účast a těšíme se na setkaní na společných pátečních trénincích družstev na venkovních dvorcích.

Výsledky na UTR: https://app.universaltennis.com/events/96274

Výsledky byly zadány do UTR a přinesly některým dětem i první UTR Rating. Ale upozorňujeme, že UTR Rating s dovětkem (P – Projected) je nespolehlivý kvůli malému počtu odehraných utkání, ke spolehlivosti je třeba mít odehráno alespoň 5-6 utkání. Pro baby tenisty to bylo první utkání, jejich předchozí turnaje jsou totiž „nemistrovské“, takže jejich UTR Rating také zatím není vypovídající o úrovni hry.
Hráči/hráčky Slavík, Svobodová, Chludová a Fišerová nemají vytvořen UTR účet, takže jejich výsledky zatím nemohly být zadány.

Fotogalerie: https://www.tcchrudim.cz/galerie/rok-2022/pripravna-halova-utkani-mladeze-4-2022/