Naši babytenisté na vynikajícím 2.místě ve Východočeském oblastním finále družstev

V sobotu 28.srpna 2021 hráli naši nejmladší závodní tenisté ve věkové kategorii baby do 9 let Východočeské oblastní finále družstev.

Po jarním vítěžství v Pardubickém krajském přeboru se naši tenisté kvalifikovali na Východočeské oblastní finále družstev o postup na mistrovství republiky.


Finále se mělo hrát na našich dvorcích v Chrudimi ale po silném nočním dešti byly kurty nehratelné a tak se kapitáni všech družstev dohodli a odsouhlasili si se svazem, že utkání odehrají v Hradci Králové na dvorcích TENIS-CENTRUM DTJ HK.

Naši hráči v prvním utkání porazili domácí družstvo TENIS-CENTRUM DTJ HK A a tím si zajistili účast ve finále. Na zápasy skončilo utkání 3:3 ale na skóre byli lepší naši tenisté.
Robin Číla prohrál s Denisou Dudlovou, vyrovnat se podařilo Michalu Bílkovi po výhře nad Matyášem Kujalem, Karolína Flešková prohrála se Sofií Duškovou, na 2:2 vyrovnal Šimon Ondráček po vítězství nad Vincentem Klimešem. Ve čtyřhře prohrála dvojice Robin Číla / Karolína Flešková těsně s párem Denisa Dudlová / Sofie Dušková.
Rozhodující bod získala dvojice Michal Bílek / Šimon Ondráček hladkou výhrou nad dvojicí Antonín Rampír / Matyáš Kujal.

Ve finálovém utkání naši babytenisté TC Chrudim nestačili na silné družstvo TC Dvůr Králové A a prohráli 1:5.
Jediný bod získal ve dvouhře Michal Bílek.

Gratulujeme našim babytenistům k vynikajícímu umístění a výborným výkonům.

Děkujeme kapitánovi družstva Marku Čílovi za vedení týmu babytenistů a trenérům hráčů Jirkovi Bílkovi a Petrovi Sůrovi za tréninkovou přípravu hráčů.

Fotogalerie: Oblastní finále družstev baby – 8/2021

Zleva: Flešková, Bílek, Číla, Ondráček