2.kolo soutěží družstev 2020

Minulý víkend 20.-21.června se kvůli dešti žádná utkání na našich dvorcích nekonala a byla odložena na tento týden. Podle rozpisu mělo hrát 8 našich družstev kromě dospělých C, kteří měli volno.

Neděle 21.června

Jediným družstvem, které odehrálo své utkání v řádném termínu, bylo družstvo mladšího žactva. Na dvorcích v Ústí nad Orlicí proti spojenému družstvu TK Česká Třebová-TK Ústí nad Orlicí B prohráli 1:8. Jediný bod získali ve čtyřhře za rozhodnutého stavu Tomáš Michek a Lukáš Žďárský.

Pondělí 22.června

Starší žactvo B sehrálo svůj odložený zápas hned v pondělí odpoledne. Nastoupili proti TK Hlinsko B a prohráli 3:6. Ve dvouhrách vyhráli Ondřej Busta a Lenka Zemánková, ve čtyřhře Nela Kastnerová a Lenka Zemánková.

Úterý 23.června

Dorost A hrál doma v úterý dopoledne proti družstvu TO SK Žamberk B a zvítězil jednoznačně 7:2. Tři body získala děvčata Stela Ježková a Nikol Sychrovská ve dvouhrách a spolu ve čtyřhře, další tři body přidali ve dvouhrách Adam Juliš, hostující Matyáš Mareš a Petr Juliš. Poslední bod vybojovali ve čtyřhře Matyáš Mareš s Leošem Kastnerem.

Dorost B hrál ve stejný čas utkání proti TK Holice a prohrál jednoznačně 0:9.

Naše baby družstvo hrálo odpoledne doma proti TK SB Světlá n.Sázavou. Utkání skončilo 3:3 ale na gamy zvítězili naši tenisté. Body pro družstvo získali Mathias Filip, Michal Bílek a ve čtyřhře Patrick Coyago a Mathias Filip.

Středa 24.června

Středa 24.června se dá nazvat černým dnem chrudimského tenisu. Obě naše A-čka hrající nejvyšší oblastní soutěž, ve středu odpoledne prohrála doma velmi těsně 4:5 a upravený zkrácený formát soutěží způsobil sestup obou týmů do krajského přeboru.

Divizní A-čko dospělých prohrálo doma 4:5 s TK Česká Třebová A. Po dvouhrách byl stejně jako v 1.kole vyrovnaný stav 3:3 když bodovali Tomáš Strnad, Lenka Janošíková a Josef Kozel, bohužel ve čtyřhrách dokázali zvítězit jen Tomáš Strnad s Tomášem Bálkem.

I starší žactvo A prohrálo těsně s TC Dvůr Králové A rovněž 4:5. Ve dvouhrách vyhrál Adam Juliš, Stela Ježková a skrečí Káťa Bílková. Děvčata Stela Ježková a Káťa Bílková pak vyhráli čtyřhru ale chlapci bohužel obě čtyřhry prohráli.

Čtvrtek 25.června

Dospělí B hráli o postup do finále Pardubického krajského přeboru. Prohráli však s družstvem USK Pardubice 3:6. Body ve dvouhrách získali Jiří Mansfeld, Michaela Štorková a Jakub Tichý.

Celková bilance

Ve 2.kole naše A-týmy (včetně baby) skončili s bilancí 2:3 zatímco B/C-týmy 0:3. Z celkových 8 utkání je bilance 2 výhry a 6 proher.

3.kolo

Tento víkend bude zkrácený hrací systém soutěží družstev ukončen.
Naše družstva budou hrát proti těmto soupeřům:

  • sobota 27.6. doma: dospělí B proti TO SK Žamberk B a dospělí C proti Sokol Rosice nad Labem B
  • sobota 27.6.venku: dospělí A proti TK Pernštýn 1897 Pardubice, starší žactvo A proti LTC Pardubice, baby proti TJ Slovan Moravská Třebová
  • neděle 28.6. doma: dorost A proti TK Ústí nad Orlicí, mladší žactvo proti proti TK Hlinsko B
  • neděle 28.6. venku: dorost B proti TK Letohrad

Další informace