Naši tenisté úspěšně zakončili prázdniny na turnajích jednotlivců

Poslední prázdninový víkend startovali naši tenisté na několika turnajích jednotlivců.

 icon-check-circle TC Chrudim

Na chrudimských dvorcích jsme pořádali dva turnaje, a to turnaj v kategorii dorost a baby.

Baby
Patrick Coyago vyhrál celý turnaj v kategorii baby. Ve finále porazil Matouše Pilného (TK Pernštýn 1897 Pardubice). Lukáš Žďárský skončil na 4.místě když v semifinále prohrál s Patrickem a v boji o 3.místo prohrál s Anetou Hamanovou (DTK Skuteč). Matouš Málek postoupil z 2.místa ve skupině a ve čtvrtfinále prohrál s Anetou Hamanovou.

Kompletní výsledky turnaje: https://courthive.com/t/24e5b044-cdfe-4467-a3d6-0db945ab826d?

Dorost
Nikol Sychrovská postoupila do semifinále dvouhry turnaje dorostenek kde prohrála s Klárou Svobodovou (TK Pernštýn 1897 Pardubice). Tereza Bohatá nestačila ve čtvrtfinále na Kateřinu Blaščíkovou (LTC Pardubice). Na turnaji ještě startovaly Kateřina Žďárská a Natálie Eisová.
Soutěž dvouhry dorostenek vyhrála Natálie Brožová (TENIS-CENTRUM DTJ HK).

V soutěži dorostenců jsme neměli zastoupení. Za vysoké účasti 32 hráčů získal nakonec turnajový titul Ondřej Komrska (TC Brno) po výhře nad Janem Krejčím (TO TJ Svitavy).

Kompletní výsledky: https://courthive.com/t/45263bfc-3e9b-4527-8ffc-34707087d907?

icon-check-circle TO TJ Tesla Pardubice

Na turnaji starších žáků na pardubické Tesle hrálo 5 našich hráčů. Nejvíce se dařilo Milanu Fleškovi, který postoupil do semifinále dvouhry kde nestačil na Šimona Šmejkala (TO TJ Tesla Pardubice). Tomáš Grof uhrál jedno kolo a postoupil do  osmifinále dvouhry.  Ve čtyřhře se dostali Milan Fleško s Adamem Julišem do semifinále stejně jako Leoš Kastner s Albertem Vojtíškem (TK Pernštýn 1897 Pardubice). Na turnaji dále hrál i David Polášek.

icon-check-circle LTC Kolín

Na turnaji mladších žákyň v Kolíně dosáhla výborného výsledku Eliška Bílková. Ve dvouhře postoupila do semifinále kde prohrála se Sofií Kesnerovou (TK PTA Kolín). Ve čtyřhře dokonce spolu s Michaelou Čapounovou (TO TJ Tesla Pardubice) celý turnaj vyhrály.

Tři nejlepší hráči turnaje kategorie baby v Chrudimi, zleva: 3.místo Aneta Hamanová (DTK Skuteč), uprostřed 1.místo Patrick Coyago (TC Chrudim) a vpravo Matouš Pilný (TK Pernštýn 1897 Pardubice)

Semifinalistka turnaje dorostenek v Chrudimi Nikol Sychrovská

 

32 dorostenců hrálo turnaj třídy C v Chrudimi