Naši hráči na turnajích během prvního prázdninového víkendu

První prázdninový víkend po skončení soutěží družstev startovali naši hráči na turnajích jednotlivců.

TK Hlinsko (mladší žáci):

Leoš Kastner si vybral turnaj mladších žáků v Hlinsku a  podařilo se mu vyhrát titul jak ve dvouhře tak i ve čtyřhře.  Ve dvouhře vyhrál suverénně když ve třech utkáních ztratil jen 2 gamy a ve finále porazil Pavla Suchánka (TJ Jiskra Havlíčkův Brod). Soutěž čtyřhry vyhrál spolu s Alešem Kozlem (TK Hlinsko) po finálové výhře nad dvojicí Pavel Suchánek / Tomáš Krška. Na turnaji startoval také náš hráč Lukáš Kučera.

Vítěz turnaje v Hlinsku Leoš Kastner (vlevo) a poražený finalista Pavel Suchánek (vpravo)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TC Chrudim (dorost):

Na našich dvorcích jsme pořádali turnaj ve věkové  kategorii dorost. Zúčastnilo se ho celkem 19 dorostenců a 14 dorostenek. Z domácích hráčů startovala na turnaji jen Nikol Sychrovská a ještě starší žák Milan Fleško. Nikol postoupila do semifinále dvouhry kde prohrála s Annou-Marií Prouzovou (TENIS-CENTRUM DTJ HK) a spolu s Nicol Doležalovou (LTC Pardubice) do finále čtyřhry. Titul ve čtyřhře se jim ale získat nepodařilo protože ve finále prohrály po vyrovnaném souboji s dvojicí Bára Beránková / Anna-Marie Prouzová (obě TENIS-CENTRUM DTJ HK). Milan Fleško prohrál ve svém  úvodním utkání s Viktorem Hoškem (TK Spartak Jihlava). Ve dvouhrách zvítězili Vojtěch Wünsch (TC Hořice) a Barbora Jelínková (TK Pernštýn 1897 Pardubice). Ve čtyřhře dorostenců vyhrála dvojice Dominik Rouchal (TO TJ Svitavy) a Šimon Novotný (TK Neridé).

Kompletní výsledky: https://courthive.com/t/CZE316016?

Fotogalerie z turnaje: TC Chrudim Summer Cup (dorost) – 6/2019

Finalistky čtyřhry na turnaji v Chrudimi: Nicol Doležalová a Nikol Sychrovská

TENIS-CENTRUM DTJ HK (baby):

Na turnaji baby tenistů v Hradci Králové startoval Patrick Coyago a Lukáš Žďárský. Patrick skončil v silné konkurenci na 3.místě. Nejprve vyhrál bez porážky skupinu C a poté ve čtvrtfinále porazil svého spoluhráče z klubu Lukáše Žďárského 6:4. V semifinále pak Patrick prohrál s celkově druhým Tadeášem Dorazilem (TJ Slovan Moravská Třebová) 4:6 ale v utkání o 3.místo porazil Pavla Krejčíře 6-4. Lukáš Žďárský postoupil do čtvrtfinále z 2.místa ve skupině B když prohrál jen s vítězem skupiny B a celého turnaje Tomášem Martincem (Lokomotiva Trutnov). 

Zleva: Patrick Coyago, Tadeáš Dorazil a Tomáš Martinec

TC Litomyšl (starší žactvo):

Na turnaji starších žákyň v Litomyšli hrála Eliška Bílková. Sice prohrála v 1.kole dvouhry ale spolu s Eliškou Slavikovou (TC Litomyšl) postoupily do finále čtyřhry. Tam prohrály s dvojicí Kateřina Rakoušová (TK Hlinsko) / Eliška Herníková (TK Česká Třebová).

V soutěži starších žáků se představil David Polášek. Po výhře v 1.kole nad Ondřejem Dolejšem (TC Litomyšl) prohrál ve 2.kole s pozdějším vítězem turnaje Tomášem Vaňkem (TK Milo Olomouc).

TK Choceň (mladší žáci):

Na turnaj mladšího žactva v Chocni jeli hrát z našich hráčů Tomáš Michek, Adam Bílek a Nicol Grubnerová. Všichni prohráli své úvodní zápasy.