3.kolo soutěží družstev

Minulý víkend ve dnech 11.-12.května se hrálo 3.kolo soutěží družstev.   

Sobota:

A-tým dospělých vyhrál v sobotu již potřetí v řadě ve Východočeské divizi, tentokrát opět těsně v Hradci Králové nad TENIS-CENTRUM DTJ HK D 5:4.  Rozhodující pátý bod přidali ve čtyřhře Tomáš Strnad a Tomáš Bálek, další body získali ve dvouhře Jára Voborník, Tomáš Strnad, Tomáš Bálek a Ráchel Heřmanová.

Rovněž družstvo staršího žactva A je zatím 100% úspěšné. V sobotu získali třetí výhru v Ústí nad Orlicí 6:3 na které se podíleli třemi body Káťa Bílková a Sarah Mašíková, další body přidali ve dvouhře Tomáš Grof a Petr Pullmann, ve čtyřhře Tomáš Grof s Leošem Kastnerem.

Babytenisté hráli v Hlinsku a s dosud neporaženým soupeřem prohráli hladce 0:6.

B-družstvo dospělých hrálo teprve druhé utkání a připsalo si druhou výhru doma nad TK Holice 5:4.

B-čko staršího žactva prohrálo doma s DTK Skuteč těsně 4:5.

 icon-arrow-circle-down 

Neděle:

V neděli se našim A-družstvům opět nedařilo. Hrálo se za velmi chladného počasí na kurtech poznamenaných nočním a ranním deštěm. 

Dorost A prohrál doma s TJ Slovan Moravská Třebová těsně 4:5. Ve dvouhrách vyhráli jen Milan Fleško a Nikol Sychrovská, ve čtyřhrách přidali další 2 body Nikol Sychrovská se Stelou Ježkovou a Milan Fleško s Adamem Pullmannem.

Mladší žactvo A prohrálo v Hradci Králové s favorizovaným TENIS-CENTRUM DTJ HK A 1:8 když jediný bod získali Adam Juliš s Leošem Kastnerem ve čtyřhře. Velmi vyrovnané utkání sehrál Adam Juliš ve dvouhře po prohře až v tie-breaku 3.setu s prvním hráčem soupeře.  Třísetový boj svedl ve dvouhře taky Petr Pullmann. 

B-čko dorostu vyhrálo v Litomyšli 7:2 a B-mladšího žactva prohrálo doma s LTC Pardubice B 3:6.

 icon-arrow-circle-down 

Celková bilance

Během minulého víkendu naše A-týmy (včetně baby) skončili již potřetí za sebou s bilancí 2:3 zatímco B-týmy měly bilanci 2:2. Z celkových 9 utkání je bilance 4 výhry a 5 porážek. A-týmy dospělých a staršího žactva jsou zatím 100% úspěšné se třemi výhrami. Detailní výsledky hráčů

 icon-arrow-circle-down 

Následující utkání 

Tento týden je přestávka v soutěžích družstev protože se hrají Oblastní přebory dorostu a mladšího žactva.

Mistrovská utkání družstev pokračují příští víkend 25.-26.května 4.kolem:

  • v sobotu 25.5. hrají dospělí A doma proti TC Dvůr Králové A, dospělí B budou hrát venku proti TJ Jiskra Havlíčkův Brod B. Starší žactvo A hostí doma TK Letohrad, starší žactvo B jede do Poličky a baby tenisté hrají doma s TO TJ Svitavy A
  • v neděli 26.5. hraje dorost A v Chocni, dorost B doma proti TO TJ Tesla Pardubice B, mladší žactvo A bude hrát doma proti spojenému družstvu TK Česká Třebová-TO TJ Svitavy A a mladší žactvo B má volno