2.kolo soutěží družstev

Uplynulý víkend 4.-5.května pokračovaly soutěže družstev 2.kolem.   

Sobota:

Ve Východočeské divizi naše A-čko dospělých vyhrálo po výborném výkonu na dvorcích velmi silného soupeře, a to TO TJ Svitavy A těsně 5:4. 

K výhře přispěli zejména Josef Kozel, Tomáš Bálek a Tomáš Strnad kteří vyhráli jak své dvouhry tak i rozhodující čtyřhry.

Dařilo se i našemu A-čku staršího žactva které vyhrálo přesvědčivě 7:2 v Žamberku nad TO SK Žamberk A. Plný počet bodů získali Milan Fleško, Leoš Kastner, Tomáš Grof a Káťa Bílková.

Babytenisté doma nestačili na družstvo TO SK Žamberk A a prohráli 1:5. Na výsledku se negativně podepsala absence 3. a 4.hráče soupisky.

B-tým staršího žactva podlehl doma družstvu TO TJ Tesla Pardubice B 1:8.

Neděle:

V neděli se našim družstvům nedařilo.

Dorost A prohrál v České Třebové 3:6 když bodovala tak jako v minulém kole děvčata Nikol Sychrovská a Stela Ježková.

V nejvyšší oblastní soutěži mladší žactvo A prohrálo doma jednoznačně s družstvem TC Dvůr Králové A 0:9. Několik utkání bylo vyrovnaných ale bohužel ve všech v závěru získali navrch hosté.

Rovněž obě B-čka prohrála, dorost B doma s Holicemi 4:5 když naši korigovali výsledek až v závěru dvěma vyhranými debly v super tie-breaku a mladší žactvo B prohrálo s TK Pernštýn 1897 Pardubice B 3:6.

Celková bilance

Během minulého víkendu naše A-týmy (včetně baby) skončili opět s bilancí 2:3 zatímco B-týmy 0:3. Z celkových 8 utkání je bilance 2 výhry a 6 porážek. A-týmy dospělých a staršího žactva jsou zatím 100% úspěšné se dvěma výhrami. Detailní výsledky hráčů

Následující víkend

Mistrovská utkání družstev pokračují tento víkend 11.-12.května 3.kolem:

  • v sobotu hrají dospělí A venku s TENIS-CENTRUM DTJ HK D, dospělí B hostí doma TK Holice. Starší žactvo A hraje rovněž venku proti TK Ústí nad Orlicí A, starší žactvo B doma proti DTK Skuteč a baby tenisté jedou do Hlinska
  • v neděli hraje doma dorost A proti TJ Slovan Moravská Třebová, dorost B jede do Litomyšle, mladší žactvo A bude hrát venku proti TENIS-CENTRUM DTJ HK A a mladší žactvo B hostí doma LTC Pardubice B