Naši tenisté na meziokresních přeborech Pardubického kraje

Uplynulý velikonoční víkend se konaly meziokresní přebory Pardubického kraje, a to ve věkové kategorii mladší žactvo a dorost.

Nejvyšší účast jsme měli na přeborech mladších žáků v České Třebové kde startovalo celkem 7 našich hráčů.

Nejlépe si z nich vedl Leoš Kastner který postoupil po semifinálové výhře nad Filipem Dymákem (LTC Pardubice) 6-4, 6-3 až do finále dvouhry kde prohrál s Matoušem Plocem (TK Česká Třebová) 2-6, 0-6. Ve čtyřhře hrál Leoš Kastner spolu s Adamem Julišem. Podařilo se jim postoupit do finále ale tam už nestačili na dvojici Matouš Ploc / Filip Dymák a prohráli 5-7, 0-6. Do čtvrtfinále dvouhry se probojovali Adam Juliš a Tomáš Grof. Na přeboru dále startovali Lukáš Kučera, Tomáš Michek, Adam Bílek a David Špičák.

Mladší žákyně startovaly na meziokresním přeboru ve Skutči. Tři naše děvčata, Nikola Polívková, Nicol Grubnerová a Tereza Lebedová jela na přebor především sbírat zápasové zkušenosti a všechna prohrála ve svých úvodních utkáních.

Na meziokresním přeboru dorostenek v Hlinsku startovala z našich hráček jen Nikol Sychrovská, která po výhře na Klárou Kubešovou (Tesla Pardubice) 2-6, 6-3, 6-3 nestačila ve čtvrtfinále na první nasazenou Sáru Brabcovou (Chotěboř) 1-6, 4-6. 

Všem našim hráčkám a hráčům děkujeme za reprezentaci oddílu.

L.Kastner
Finalisté dvouhry M.Ploc a L.Kastner
Finalisté čtyřhry M.Ploc, F.Dymák, A.Juliš a L.Kastner
A.Juliš a L.Kastner