Meziokresní přebory mladších žákyň 2014

Během 19.-20.4.2014 se na dvorcích TO TJ Svitavy konal Meziokresní přebor Pardubického kraje v kategorii mladších žákyň (ročníky 2002-2004). Přeboru se zúčastnilo 26 hráček, z toho 9 hráček TC Chrudim. Náš klub tak byl klubem s nejpočetnějším zastoupením na těchto přeborech.

Do 2.kola dvouhry postoupila Kristýna Štěpánková (TC Chrudim), která vyřadila Natálii Eisovou (TC Chrudim) a Nikola Sychrovská (TC Chrudim), která porazila ve třech setech v rozhodujícím tie-breaku po více než dvou hodinovém boji Kristýnu Postupovou (TC Chrudim). Soutěže dvouhry se dále zúčastnily naše hráčky Denisa Štěpánková, Natálie Sůrová, Nikola Chocholoušová, Nicol Francouzová a Nicol Doležalová. Vítězkou dvouhry se stala 1.nasazená Natálie Jindrová (TO SK Žamberk).

Ve čtyřhře se podařilo postoupit do čtvrtfinále z našich hráček Nikole Sychrovské ve dvojici s Markétou Škuligovou (TK Pernštýn 1897 Pardubice), když v 1.kole vyřadily pár Eisová, Francouzová (TC Chrudim). Napínavý zápas sehrály v 1.kole čtyřhry sestry Štěpánkovy, když podlehly dvojici Blaščíková, Uhlířová až v super tie-breaku třetího setu. Soutěž čtyřher vyhrál 1.nasazený pár Jindrová, Kmínková.

Pro všech 9 hráček TC Chrudim to byl první soutěžní turnaj sezóny 2013/14, pro 7 z nich vůbec první odehraný turnaj v této věkové kategorii. V ostré konkurenci hráček které mají odehráno již spoustu turnajů šlo především o sbírání cenných zápasových zkušeností.

Děkujeme všem hráčkách za reprezentaci našeho oddílu na přeborech.

Odkaz na oficiální výsledky naleznete ZDE.