Meziokresní přebory dorostenců 2014

O prodlouženém velikonočním víkendu 19.-21.4.2014 se na našich dvorcích konaly Meziokresní přebory dorostenců. Zúčastnilo se jich 15 tenistů, mezi nimi 6 z našeho chrudimského klubu.

Do čtvrtfinále dvouhry postoupili hned 3 naši hráči – Matěj Novotný, Martin Zemánek a Jan Pejcha. Poslední zmiňovaný se probojoval až do semifinále, ve kterém po napínavé třísetové bitvě podlehl Tomáši Kelnarovi (TO TJ Tesla Pardubice). I tak mu však blahopřejeme k vynikajícímu výkonu a přejeme nejen jemu, ale i ostatním spoustu úspěchů na dalších turnajích.

Vítězem turnaje dvouher se stal Lukáš Kuthan (LTC Pardubice).

Ve čtyřhře se opět skvěle prosadil Jan Pejcha. Společně s Alešem Karlíkem z klubu LTC Vysoké Mýto se probojovali až do finále, ve kterém podlehli soupeřům Lukáši Kuthanovi (LTC Pardubice) a Bořivoji Hájkovi (TO TJ Tesla Pardubice). Do semifinále se také probojovali naši hráči Matěj Novotný a Jakub Tichý.

Ještě jednou, velká gratulace patří Jéňovi Pejchovi a dále děkujeme za účast našiim dalším hráčům, jmenovitě Matěji Novotnému, Jakubovi Tichému, Martinu Sychrovskému, Ondřeji Šlajsovi a Martinu Zemánkovi.

Odkaz na oficiální výsledky naleznete ZDE.